1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54.

4. épület 1. emelet 101. ajtó

Telefon

+36 (1) 361-3987

Írj nekünk

info@medial.hu

Világszínvonalon elismert orvostechnikai eszközeink

Professzionális termékek és megoldások az egészségügyi ellátásban

Nemzetközileg elismert orvostechnikai eszközeink mindegyike a magyarországi állami és magánegészségügyi intézményekben dolgozó orvosok és ápolók mindennapi munkáját hivatottak még eredményesebbé és megbízhatóbbá tenni.

Célunk, hogy hozzájáruljunk a minél gyorsabb és pontosabb diagnózis felállításához, valamint a lehető leghatékonyabb és legmegbízhatóbb terápiás lehetőségek biztosításához.

Termékeink mindegyikét komoly kiválasztási folyamat előzte meg, így maximálisan megbízunk azok minőségében.

Ismerje meg orvostechnikai eszközeinket

Komplex hemodinamikai monitorozás

A svéd Getinge vállalat PulsioFlex hemodinamikai monitorrendszere rugalmas megoldást kínál a betegek hemodinamikai státuszának nyomon követésére.

A PulsioFlex rugalmas monitorozási platform intelligens vizuális megjelenítésével, bővíthető modularitásával és a rendszer rugalmas személyre szabásával könnyedén igazodik az egyéni igényekhez.

Termékeink között megtalálhatóak a PulsioFlex monitor használatához szükséges egyszerhasználatos eszközök, beleértve a PiCCO-katétereket is.

CytoSorb extrakorporális vértisztító eljárás

Dialízis katéterek

A német Joline vállalat egyedi kialakítású, magas minőségű High Flow dialízis katétereinek kínálatában felnőtt (kettő és három lumenű), illetve gyermek dialízis katéterek egyaránt megtalálhatóak.

Aneszteziológia és intenzív terápia fogyóeszközei

A brit Flexicare vállalat kínálatában magas minőségű egyszer- és többszörhasználatos aneszteziológiai és intenzív terápiás eszközök, oxigén- és aerosol terápiás eszközök, valamint speciális lélegeztető rendszerek szerepelnek.

Akusztikus elven működő légúttisztító és nyákoldó készülék

A kanadai Dymedso vállalat által szabadalmaztatott, Frequencer® akusztikus elven működő légúttisztító és nyákoldó berendezése innovatív megoldást kínál a tüdő- és légzőszervi megbetegedések kezelésében.

UV-C alapú eszközfertőtlenítő készülék

A holland UV Smart vállalat által gyártott, UV-C alapon működő D25 fertőtlenítő készülék felhasználóbarát és biztonságos módon, fertőtlenítőszerek használata nélkül, mindössze 25 másodperc alatt teszi lehetővé számos, az egészségügyi ellátásban használt eszköz validált fertőtlenítését.

Automatizált pupillometriás készülék

Az amerikai NeurOptics vállalat által gyártott NPi-200 automatizált pupillometriás készülék objektív adatokat biztosít a pupilla méretéről és reaktivitásáról, mely független a vizsgálatot végző személytől.

Kérdése van?

Szívesen segítünk!

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel felület- és légtérfertőtlenítési megoldásainkkal, orvostechnikai eszközeinkkel, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Minden üzenetre igyekszünk legjobb tudásunk szerint, 48 órán belül válaszolni.

Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megtaláljuk az Ön számára legeredményesebb eszközöket és megoldásokat.