Megoldások az egészségügyben

Világszínvonalon elismert orvostechnikai eszközeink

Célunk, hogy hozzájáruljunk a minél gyorsabb és pontosabb diagnózis felállításához, valamint a lehető leghatékonyabb és legmegbízhatóbb terápiás lehetőségek biztosításához.

Orvostechnikai eszközök

Professzionális termékek és megoldások az egészségügyi ellátásban

Nemzetközileg elismert orvostechnikai eszközeink mindegyike a magyarországi állami és magánegészségügyi intézményekben dolgozó orvosok és ápolók mindennapi munkáját hivatottak még eredményesebbé és megbízhatóbbá tenni.

Célunk, hogy hozzájáruljunk a minél gyorsabb és pontosabb diagnózis felállításához, valamint a lehető leghatékonyabb és legmegbízhatóbb terápiás lehetőségek biztosításához.

Termékeink mindegyikét komoly kiválasztási folyamat előzte meg, így maximálisan megbízunk azok minőségében.

Orvostechnikai eszközeink

Komplex hemodinamikai monitorozás

GETINGE - PULSIOFLEX

A svéd Getinge vállalat PulsioFlex hemodinamikai monitorrendszere rugalmas megoldást kínál a betegek hemodinamikai státuszának nyomon követésére.

A PulsioFlex rugalmas monitorozási platform intelligens vizuális megjelenítésével, bővíthető modularitásával és a rendszer rugalmas személyre szabásával könnyedén igazodik az egyéni igényekhez.

Termékeink között megtalálhatóak a PulsioFlex monitor használatához szükséges egyszerhasználatos eszközök, beleértve a PiCCO-katétereket is.

extrakorporális vértisztító eljárás

CYTOSORB

Extrakorporális vértisztító eljárás a gyulladásos mediátorok, bilirubin és myoglobin emelkedett szintjeinek csökkentésére, ticagrelor és rivaroxaban eltávolítására.

Alkalmazási területe a szeptikus sokk az intenzív terápiában, vazoplégiás sokk nem-gyulladásos triggerek esetén (pl. szívsebészeti betegeknél), májelégtelenség, rhabdomyolysis, kardiopulmonális bypass műtéteknél ticagrelor és rivaroxaban eltávolítása.

Dialízis katéterek

JOLINE

A német Joline vállalat egyedi kialakítású, magas minőségű High Flow dialízis katétereinek kínálatában felnőtt (kettő és három lumenű), illetve gyermek dialízis katéterek egyaránt megtalálhatóak.

Aneszteziológia és intenzív terápia fogyóeszközei

FLEXICARE

A brit Flexicare vállalat kínálatában magas minőségű egyszer- és többszörhasználatos aneszteziológiai és intenzív terápiás eszközök, oxigén- és aerosol terápiás eszközök, valamint speciális lélegeztető rendszerek szerepelnek.

Automatizált pupillometriás készülék

NEUROPTICS - NPi-300

Az amerikai NeurOptics vállalat által gyártott NPi-300 automatizált pupillometriás készülék objektív adatokat biztosít a pupilla méretéről és reaktivitásáról, mely független a vizsgálatot végző személytől.

Segítségre van szüksége?

Kérdezze szakértőinket!

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel orvostechnikai eszközeinkkel, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Minden üzenetre 48 órán belül válaszolunk!

Vegye fel a kapcsolatot!

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel felület- és légtérfertőtlenítési megoldásainkkal, orvostechnikai eszközeinkkel, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Minden üzenetre igyekszünk legjobb tudásunk szerint, 48 órán belül válaszolni.

Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megtaláljuk az Ön számára legeredményesebb eszközöket és megoldásokat.