Minőségi termékekkel az egészséges életért

A Medial Kft. 1992 óta azon dolgozik, hogy hozzájáruljon a magyar egészségügy technikai fejlesztéséhez, a betegek minél magasabb színvonalú ellátásához és az életminőség általános javításához. Széleskörű termékválasztékunkban megtalálhatóak világszínvonalon elismert, megbízható orvostechnikai eszközök, innovatív technológiát képviselő, zárófertőtlenítésre és preventív célra egyaránt alkalmazható felület- és légtérfertőtlenítési készülékek, valamint az orvosi eszközök fertőtlenítésére szolgáló speciális megoldások is.

Világszínvonalat képviselő minőség

Termékeink és szolgáltatásaink körét évről-évre folyamatosan értékeljük, illetve a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást szem előtt tartva bővítjük. általunk forgalmazott orvostechnikai eszközök, berendezések és fertőtlenítő megoldások minden esetben világszínvonalú, széles körben elismert, modern, korszerű és a hatályos jogszabályoknak kivétel nélkül megfelelő technológiát képviselnek.

Gyorsan, pontosan, ügyfeleink igényeinek megfelelően

Mindennapi munkánk során kiemelt figyelmet szentelünk meglévő és potenciális ügyfeleinknek. Célunk, hogy mindig udvariasan, rugalmasan, egyúttal a lehető legteljesebb szakmai támogatás mellett találjuk meg az ügyfeleink számára legmegfelelőbb orvostechnikai eszközöket, készülékeket és fertőtlenítési megoldásokat.

Minden kérést, kérdést, megrendelést és üzenetet 48 órán belül igyekszünk legjobb tudásunk szerint megválaszolni.

Minőségpolitikai szabályzatunk

2003 novemberében cégünk az orvosi műszer kereskedelem és szerviz területén minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz azóta is, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001 szabvány követelményeinek. Ahhoz, hogy partnereink igényeit a lehető legmagasabb minőségben tudjuk kiszolgálni, évek óta tudatosan követjük az alábbi minőségpolitikai szabályainkat:

Megbízható minőség

Termékeink körét minden esetben azon szakmai területekre összpontosítjuk, melyekben mi magunk is megalapozott ismeretekkel, megbízható, évek óta szoros partneri kapcsolattal rendelkezünk. Így tudjuk ugyanis partnereink számára biztosítani, hogy a legmagasabb minőségű, világszínvonalú termékeket és megoldásokat képviseljük.

Hatékonyság

Nap mint nap azért dolgozunk, hogy felkutassuk azon orvostechnikai eszközöket, berendezéseket és megoldásokat, melyek a leginkább segítik a még pontosabb diagnózis felállítását és az azt követő szakszerű ellátást, terápiát, egyúttal a fertőzések megelőzését, a betegbiztonság növelését. Ezáltal ma már számos partnerünk számára tesszük hatékonyabbá, könnyebbé és még megbízhatóbbá a mindennapi munkát.

Szakértelem

Szakértő kollégáinkkal specifikus szakmai továbbképzéseken és tematikus kongresszusokon veszünk részt. Ezzel célunk egyrészről szakmai tudásunk folyamatos bővítése, másrészről pedig a leginnovatívabb, világszínvonalú megoldások és termékek felkutatása és bemutatása ügyfeleinknek.

Ügyfeleink szolgálatában

Kiemelt feladatunknak tartjuk az orvostechnikai eszközeink és megoldásaink felhasználóinak lehető legteljesebb körű felkészítését is. Az általunk forgalmazott termékek működésével kapcsolatos módszertani és műszaki ismereteket maximálisan biztosítjuk számukra. Ezáltal segítjük elő, hogy ügyfeleink a legmagasabb szinten tudják alkalmazni eszközeinket a betegellátásban, illetve a higiéniai munkában.

Szoros ügyfélkapcsolat

Ügyfeleinkkel szoros kapcsolatot alakítottunk ki, rendszeres és személyes kapcsolatot tartunk velük annak érdekében, hogy minél több visszajelzést kapjunk tőlük a munkánkról, termékeinkről és szolgáltatásainkról, melyekre támaszkodhatunk szolgálatatásaink minőségének további fejlesztésében.

Forduljon bizalommal munkatársainkhoz

Dr. Trásy Domonkos PhD

Alkalmazási, orvosszakmai kérdések

Szabó Zoltán

Értékesítési és logisztikai kérdések

Vegye fel a kapcsolatot!

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel felület- és légtérfertőtlenítési megoldásainkkal, orvostechnikai eszközeinkkel, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Minden üzenetre igyekszünk legjobb tudásunk szerint, 48 órán belül válaszolni.

Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megtaláljuk az Ön számára legeredményesebb eszközöket és megoldásokat.