1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54.

4. épület 1. emelet 101. ajtó

Telefon

+36 (1) 361-3987

Írj nekünk

info@medial.hu

Segítünk megtalálni
az ügyfeleink számára legjobb megoldást

Szakértő csapatunk segítségével együtt mérjük fel az igényeket, hogy a lehető legjobb megoldást tudjuk nyújtani termékeinkkel. Orvostechnikai termékeink, valamint speciális felület- és légtérfertőtlenítési megoldásaink használatához minden szükséges információt átadunk, hogy ügyfelünk megalapozott döntést tudjon hozni a választáskor.

Tanácsadás termékeink használatához

Bármilyen kérdés esetén mindig bizalommal fordulhat munkatársainkhoz a készülékeink gyakorlati alkalmazását illetően.

Orvostechnikai és fertőtlenítési eszközeink szervize

Orvostechnikai eszközeink, valamint felület- és légtérfertőtlenítési készülékeink szakszerű szervizelésével is bizalommal fordulhat hozzánk.

Felület- és légtérfertőtlenítési szolgáltatásunk

Eseti felkérés alapján, saját kapacitásaink függvényében, előzetes egyeztetés szerint Nocospray készülékeinkkel felület- és légtérfertőtlenítést végzünk (cégünk rovarirtási tevékenységet nem végez). Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Kérdése van?

Szívesen segítünk!

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel felület- és légtérfertőtlenítési megoldásainkkal, orvostechnikai eszközeinkkel, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Minden üzenetre igyekszünk legjobb tudásunk szerint, 48 órán belül válaszolni.

Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megtaláljuk az Ön számára legeredményesebb eszközöket és megoldásokat.